Äts gärna med bearnaisesås eller syrlig yoghurtsås.
Blir: typ en panna med rotfrukter and chill
Ingredienser:
-------------
3 morötter
4 potatisar
1 rödlök
timjan eller rosmarin
salt
peppar
olja av valfritt slag
Valfria tillägg:
-----------------
ett par palsternackor
broccoli
paprika
betor (gärna polka)
purjolök
Utförande:
-----------
Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva alla dina rotfrukter och annan skit på det sätt som du gillar mest.
OBS, det är bara noobs som skalar sina rotfrukter.
Styr upp ett bakplåtspapper på en plåt.
Lägg allt på bakplåtspappret, drizzla olja över och krydda måttligt.
Skjutsa in det i ugnen och vänta 15-20 minuter. Det bästa är att helt enkelt peta lite på det efter 15 med en gaffel eller dylikt för att se om det är klart. Jag brukar personligen gå efter att det är klart när morötterna inte krispar längre.
Skjutsa in det i ugnen och vänta 15-20 minuter. Det bästa är att helt enkelt peta lite på det efter 15 med en gaffel eller dylikt för att se om det är klart. Jag brukar personligen gå efter att det är klart när morötterna inte krispar längre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar